Krångliga grejer – på kort tid!

Så skulle man kunna beskriva det vi idag sysslar med till stora delar. Vi har medvetet satsat på en modern och effektiv maskinpark (se mer under Maskinpark) och detta, tillsammans med en okomplicerad administration och såväl yrkesskickliga som engagerade medarbetare, har gjort att vi blivit ”kända” för att kunna hantera kundanpassade lösningar med korta ledtider och gott resultat.

Även om vi som underleverantör med inriktning på produktion helst ser att våra uppdragsgivare (som oftast äger produkten) tillhandahåller ritningar, kan vi givetvis också bistå med såväl konstruktionslösningar som produktutveckling, då vårt mångåriga möbelkunnande kan vara till stor hjälp då en kundspecifik detalj eller hel inredning ska tas fram.

Enkla grejer – på kortare tid!

Då vi de senaste åren ökat vår kapacitet och personalstyrka vill och kan vi även hantera enklare, och gärna återkommande, produkter och komponenter även i lite större kvantiteter. Vi har idag t ex en omfattande tillverkning av bordsskivor i varierande material (massivträ, spånskiva, MDF, kompaktlaminat) med olika ytbeläggningar såsom fanér, laminat och mattor. Komponenter till olika förvaringsmöbler och sittmöbler är andra exempel.

Vi lagerhåller, utöver skivmaterial och massivträ, ett antal olika standardlaminat och mattor för att kunna hålla nere ledtiderna på t ex bordsskivor.

 

.

.

 

Allt från vinkällare och nattklubbsmöbler till kyrkbänkar och orgelpallar!

Till butiker gör vi kassadiskar, olika slags produktställ, hyllsystem, provrum, skyltmaterial, podier mm. Allt från enstaka komponenter till kompletta inredningar.

Till kontor och konferens gör vi skrivbordsskivor, förvaringar, lådhurtsar, avskärmningar osv. Delar och färdigmonterade produkter.

Till offentliga miljöer av olika slag gör vi receptionsdiskar, bord, bordsskivor, hyllor, kyrkbänkar, talarstolar, serveringsvagnar. Listan kan göras lång.

Till privatbostäder gör vi t ex väggfasta vitrinskåp, bokhyllor och garderober, ofta av det mer exklusiva slaget. En och annan köksinredning händer det också att vi gör.

Till nischprodukterna kan nämnas paneler för test av lacker & betser, notställ, handikapputrustning och kompletta mässmontrar. Och vi är sugna på mer!

Till för ett par år sedan hade vi ett eget sortiment möbler som vi nu har avvecklat sånär som på Orgelpallen (se bild under Referenser) där vi också svetsar det höj- & sänkbara underredet.

Välkommen till oss!

Du kan också möta oss, eller rättare sagt vår logotype, på vägarna då Höglands Logistik har dekorerat en av sina lastbilar så här fint"

Du kan också möta oss, eller rättare sagt vår logotype, på vägarna då Höglands Logistik har dekorerat en av sina lastbilar så här fint.