Om MBKW

MBKW (egentligen Malmbäcks-Werken AB, se mer om firmanamnet under Namnet) finns i Malmbäck som ligger i Nässjö kommun, Jönköpings Län. Man kan lugnt säga att vi ligger på ”rätt ställe” för i en cirkel med Nässjö i centrum och radien 15 mil finns 75% av landets snickeriföretag.

Flygbild över vår anläggning i Malmbäck. Foto: Bergslagsbild AB

Flygbild över vår anläggning i Malmbäck. Foto: Bergslagsbild AB

I egen fabriksanläggning har vi legotillverkning av komponenter och/eller kompletta inredningar för hem, butiker, kontor och olika offentliga miljöer. Vi arbetar i trä och träbaserade material och har såväl kunskap kring som utrustning för allt från exklusiva arbeten i massivträ till enklare produkter i olika skivmaterial. Läs mer under Tjänster.

Företaget är privatägt och sysselsätter idag 18 personer.

Efter att ha fördubblat vår omsättning 2005-2010 ligger vi nu på ca 20 miljoner kronor om året.

Vår affärsidé är att vara en yrkesskicklig, effektiv och smidig samarbetspartner som med känsla för tradition och hög kvalitet tillverkar och levererar möbler, specialinredningar och komponenter till nöjda och återkommande kunder.

Vi har som strävan att fortsätta på den ”inslagna vägen” och vår målsättning är att fortsätta med att vidareutveckla vår produktionsanläggning, verka för en fortsatt stabil ekonomi och sist men inte minst med att vårda relationerna till våra kunder, leverantörer och medarbetare.

Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.