Lite

OM OSS

– som är ”mitt emellan snickeri och industri”

≈ 30

olika maskiner

25 milj

Omsättning

>140

år i branschen

15

anställda

Företaget etablerades redan 1881 (!) och en del av allt som hänt sen dess går det att läsa mer om under historia.

Idag är vi fortfarande ett ägarlett företag, verksamt på Småländska Höglandet – alltså mitt i hjärtat av den svenska trä- och möbelindustrin.

Här tillverkar vi, som underleverantör, det vi brukar sammanfatta med möbler, inredningar & komponenter i trä och träbaserade material. Det kan vara bordsskivor, köksinredningar, receptionsdiskar, skåp, produktställ, pallsitsar och fönsterbrädor för att nämna några exempel.

Våra kunder finns idag huvudsakligen inom områdena butiker, kontor och olika offentliga miljöer och är ofta marknadsledande och/eller välrenommerade aktörer i sin bransch.

Produktionsanläggningen vi förfogar över – av en besökare träffsäkert beskriven som ”Mitt emellan snickeri och industri – är uppbyggd och utvecklad för att vi ska klara ”allt” innanför de egna väggarna (se mer under maskiner). 

Vi tror att viktiga framgångsfaktorer är att vara kvalitetsmedvetna, flexibla och långsiktiga och vi tror på en mix av tradition och nytänk, av hantverk och ny teknik. Allt detta är såklart utmanande men också stimulerande för oss och vår duktiga personal.

Verksamheten sysselsätter idag 15 personer och omsätter ca 25 miljoner kronor om året.